Предлагаме внос по поръчка на коли закупени от САЩ Америка

    Фирмата предлага съдействие при внос на автомобили от Америка. Повечето коли от Америка и Канада се купуват от аукциони, като съответно имат някаква минимална или в някой случаи и по-сериозна щета. Немалко коли от тези аукциони биват предварително нагласени така,  че да изглеждат сравнително леки щетите,  а в последствие се оказва, че колата е преправена и щетата е доста по-сериозна.

    Ние имаме възможност да проверим всяка една кола, дали реалното и състояние отговаря на снимките,  като по този начин предпазим Вас от нежелана покупка. Рискът да закупите нередовна кола и твърде голям. Вече има множество случаи когато автомобил Тесла е пристигал с открадната батерия или откраднат основен мотор, които са основните и най-скъпи компоненти на колата.

    Можем да организираме всички административни действия във връзка с транспортирането на автомобила от Америка до вашия адрес плюс обмитяване и митническо представителство. Стойността на услугата е 200 лв с ДДС и се заплаща при доставката на автомобила посочен от вас адрес.

Свъжете се с нас за повече информация